Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (2024)

Over Bluzelle

De Bluzelle koers van vandaag is €0.344507 met een 24 uurs handelsvolume van €5,237,882. Wij werken de BLZ koers in realtime bij naar EUR. Bluzelle is de afgelopen 24 uur met 0.26 gedaald. Bluzelle staat in de Crypto.nl ranglijst op #347, met een marktkapitalisatie van €5,237,882. Er zijn 428,076,891 van de 500,000,000 BLZ tokens in circulatie. Wil je Bluzelle kopen? Ga dan naar de Bluzelle exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bluzelle snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Bluzelle

Hoe koop je Bluzelle Token (BLZ)

Leer hoe je eenvoudig Bluzelle Token (BLZ) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Bluzelle Token (BLZ) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BLZ:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Bluzelle met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BLZ wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BLZ vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BLZ te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

1

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (1)

Coinmerce

Points:

50

Rating:

2

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (2)

Gate.io

Points:

50

Rating:

3

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (3)

MEXC

Points:

50

Rating:

4

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (4)

Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (5)

Uniswap v2

Points:

50

Rating:

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Bluzelle Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BLZ met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Bluzelle Tokens kopen

Je bent nu klaar om BLZ te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BLZ voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BLZ. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BLZ koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Bluzelle Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Bluzelle

Wij hebben 31 exchanges in de vergelijk tool die Bluzelle verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BLZ bewaren

Je kan BLZ bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BLZ tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Bluzelle-token kopen Vind een exchange om BLZ te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Bluzelle tokens verkopen Je kan jouw BLZ verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Bluzelle tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BLZ wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BLZ dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Bluzelle Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BLZ zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Bluzelle (Blz) Kopen? Informatie & Koers | Crypto.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.